Despre noi


 Suntem importatorii si distribuitorii oficiali in Romania al produselor Perspi-Guard, produse de Avanor Healthcare LTD. din Marea Britanie.

Perspi Guard cea mai complexa gama de produse de top pentru combaterea transpiratiei si mirosurilor neplacute, este o gamă extrem de eficienta (antiperspirant ,deodorant si produse de igiena a corpului) , fiind vandute în mai mult de 30 de tari din intreaga lume .

Noi toti transpiram. Fiecare dintre noi are între 3 si 4 milioane de glande sudoripare care acoperă trupul si uimitor , putem produce aproximativ 11 litri de transpiratie pe parcursul unei perioade de 24 de ore .

Principalul motiv al sudorii este reprezentat de termoreglare . Acesta este un proces prin care umezeala produsa de organism este scoasa la suprafata pielii prin intermediul glandelor sudoripare , care în contact cu aerul , răcesc corpul . Fluidul produs în timpul termoreglarii dispare rapid si rareori cauzeaza probleme . Insa acesta nu este si cazul fluidul apocrin. Acesta este un lichid vascos, greu care tine de geneticul fiecaruia avand legatura cu vremurile cand oamenii foloseau mirosul pentru a comunica-mirosul ne arata cui apartinem(membrii familiei), cum ne simtim(frica, fericire), care sunt intentiile noastre (agresiune etc). Din fericire acum comunicam prin alte metode cum ar fi expresia fetei sau dialectul verbal asa ca transpiratia numai are ce cauta in viata moderna.

Transpiratia in exces este o problema serioasa pentru un numar ridicat de persoane.Transpiratia excesiva este jenanta si poate afecta serios traiul zilnic.

Din aceasta nevoie a fost creat Perspi-Guard, o gama de antiperspirante cu efect imediat, sensibil cu pielea care opreste si cea mai grava forma de transpiratie.